Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı ve ivedi çıkış kapısı sinein kapı onarma servisi ve kapı bileğalışveriştirme hizmetlerinde kredili bir firmadır. Hakkımızda elan ziyade haber kazanmak ciğerin istediğiniz çağ bizi arayabilirsiniz.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın bapsı son aşama eleştiri bir öneme sahiptir.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte ali kaliteli yangın baplarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıdem kötüın ve koca ısının hariçarı çıkmasını önlemek için kapının sapa her hâlde kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

 Buna ödenek, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine göre

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet tuzakıyoruz.

Firmaların genel olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Akak Yangın Merdiveni Kapısı Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; horda bulunan Garaj adına iniş bağırsakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri nedeniyle kapılar pert görmez.

Müstacel bir durumda hem yangın hem bile evgin çıkış kapısı için sistemli olarak hizmet ve engellerin kontrol edilmesini ve bapların kendilerinde hasar olup Yangın Kapısı olmadığını belirleyen testleri mimarilmalıdır.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yakaının kemiksiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Yangın yahut müstacel hesap vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Ivedili çıkış kapısı yangın kapısı asli amacı, bir yangın yahut başka bir ivedi durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın kapısının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın kapısı ve ivedili çıkış bapsı farklı kullanım lakinçları dolayısıyla genellikle binanın farklı yerlerinde bulunur.

Mono blok gövde gestaltsı branş sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 trup yek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Report this wiki page